Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Megan Markl i princ Hari zajedno u javnosti: Vojvotkinja u upečatljivom izdanju održala govor (FOTO)

Megan Markl i princ Hari imali su izuzetno propraćeno pojavljivanje sinoć u Velikoj Britaniji

Megan Markl i princ Hari imali su prvo zajedničko pojavljivanje sinoć u Mančesteru. Našli su se zajedno na jednom javnom događaju prvi put od kada su se u junu pojavili na platinastom jubileju kraljice Elizabete.

Sve oči bile su uprte u vojvotkinju dok je držala glavni govor na ceremoniji otvaranja samita One Young World
na kojem je govorila o važnosti pripadanja.

Bivša glumica Megan ispričala je okupljenima kako se njen život promijenio od kada se poslednji put pridružila samitu u Londonu 2019. godine, ističući svoju ulogu supruge i majke, ali ne pominjući da je godinu dana ranije postala član kraljevske porodice, piše britanski Hello.

Pridružila sam vam se u Londonu 2019. I od tog trenutka, pošteno je reći, moj život se prilično promijenio. Sada sam udata i mama – rekla je Megan dok ju je suprug, princ Hari, ponosno posmatrao iz prvog reda.

Megan (41) zna da se obuče, a da njeno pojavljivanje bude još zapaženije koračajući do bine izgledala je izuzetno elegantno u upečatljivom, potpuno crvenom kompletu. Nosila je pantalone visokog struka i elegantnu svilenu bluzu. Kosu je skupila u sofisticiran, zalizani rep, pa je sve izgledalo još klasičnije.

Izvor: Pink.rs