Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Prvi trailer za biografski film o Whitney Houston poprilično je moćan

Deset godina nakon tragično preminule dive Whitney Houston stiže autorizirana biografska ekranizacija njezinog života. Naslov je I Wanna Dance With Somebody, a sad je tu i prvi trailer zbog kojeg smo se zainteresirali za film

Jedna od najvećih i onih čija ostavština ne zna za rok trajanja dobit će svoj pravi filmski biografski tretman. Nasljednici ostavštine Whitney Houston, slavni glazbeni producent Clive Davis i izdavačka kuća Primary Wave Music složili su se te potpisali dopuštenje za početak planiranja igranog filma na temu života i neospornog talenta Whitney Houston.

Režirala ga je Kasi Lemmons (Harriet) prema scenariju scenarista Bohemian Rhapsody Anthonyja McCartena, novi autorizirani biografski film producira glazbena ikona i izvršni direktor Clive Davis, koji je prvi otkrio Houston.

Vidjeli smo neke vrhunske glumce kako utjelovljuju neke od najvećih glazbenih legendi u nedavnim biografskim filmovima, od Ramija Maleka kao Freddyja Mercuryja u Bohemian Rhapsody i Renee Zellweger kao Judy Garland u Judy do portretiranja kralja rock’n’rolla u Elvisu Austina Butlera. Ovih se tjedana divimo i Ani de Armas kao holivudskoj ikoni Marilyn Monroe, a sigurno će ovacije preuzeti i Naomie Ackie, koja je dobila čast glumiti “The Voice”, Whitney. To je vidljivo i u prvome traileru, koji zaista moćno prikazuje što nas sve čeka i vjerujemo da će obožavatelji biti vrlo zadovoljni.

Prvi trailer za biografski film o Whitney Houston poprilično je moćan
“Moj san? Pjevati ono što ja želim pjevati. Biti ono što želim biti”, pripovijeda Ackie dok scene Whitneyina statusa zvijezde u usponu bljeskaju ekranom. Trailer uključuje jedan od najvažnijih trenutaka u Whitneyinoj karijeri, Super Bowl 1991. godine gdje je dobitnica Grammyja otpevala “The Star-Spangled Banner”. Kratki pregled također pokazuje mračne trenutke s kojima se Whitney suočavala tokom svoje karijere, kao što je suočavanje s kritikama da njezina muzikaa nije “dovoljno crnačka”.
“Gledajte, ne znam pjevati crno, a ne znam pjevati ni bijelo”, Ackiein glas nastavlja pripovijedati dok se kamera pomiče prema rasprodanom stadionu obožavatelja koji su uzbuđeni vidjeti Whitneyjev nastup.”Jednostavno, znam pjevati.”
Trailer pogledajte na linku niže!