Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Jedna od najpoznatijih turskih televizijskih glumica Iclal Aydin boravi u Sarajevu

Jedna od najpoznatijih turskih televizijskih glumica, s bogatom karijerom o kojoj svjedoči 18 ostvarenih uloga u najznačajnijim turskim televizijskim serijama gledanim širom svijeta, Iclal Aydin boravi u Sarajevu.

Nakon posjete mezaru prvog predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovića, Iclal Aydin je, uz pratnju urednice Hayat TV-a Sanele Junuzović, prošetala Baščaršijom i posjetila nekoliko dućana, kako bi za svoje prijatelje pripremila poklone iz „evropskog Jerusalema“.

Iclal Aydin je posjetila i Zemaljski muzej, gdje se upoznala sa bogatim kulturnim i historijskim naslijeđem Bosne i Hercegovine.

Nakon posjete Zemaljskom muzeju, Iclal Aydin se uputila u prostorije Hayat TV-a gdje će u okviru današnjeg specijalnog programa – prezentacije jesenje šeme ove tv kuće predstaviti jednu od najgledanijih i najboljih savremenih serija turske televizijske produkcije „Tri sestre“.

Iclal Aydin jedna je od glumica u seriji „Tri sestre“ koja je nastala po njenom romanu, bestseleru u Turskoj.

Hayat je otkupio prava na ovu izuzetnu seriju, a tokom promocije u Sarajevu Iclal Aydin će s gledaocima podijelliti neke od najvažnijih detalja i posebnosti ove priče, koja na Hayatu počinje polovinom oktobra ove godine.