Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Ne dozvolite sebi ove greške: Žene sa stilom nikada neće obući ovih šest stvari

Novac i cijena garderobe nikada nisu bile odrednice dobrog stila i elegancije.

Međutim, ljudi danas nerijetko žele baš svojom garderobom da istaknu svoje bogatstvo.

Svako, naravno, ima pravo da se oblači kako želi, ali nikada ne treba izbaciti iz vida šta podrazumijeva dobar ukus. Žene od stila znaju da se obuku za svaku priliku prikladno. Nije potrebno da stvar zaista bude skupa da bi izgledala skupo i kvalitetno.

Ukoliko imate ove komade, preporučujemo da ih izbacite iz ormana, jer ih modni stručnjaci smatraju oličenjem lošeg ukusa.

Haljina od čipke

Haljine sa čipkom su naročito popularne među mlađim djevojkama, i to najviše kada se radi o kombinacijama za večernji izlazak. Sa jedne strane, odjeća od čipke umije da bude veoma neprijatna za nošenje. Sa druge, za proizvodnju ovih odjevnih predmeta,a obično se koristi vještačka, jeftina čipka koja isto tako i izgleda kada se obuče.

Trebalo bi da zaboravite na ideju da izgledate skupo i izazovno u takvim haljinama.

Stroga klasična odijela

Stroga uniforma za posao koja se nekada najčešće sastojala od sakoa i pantalona ili suknje, odavno nije u modi. Blagi nemar i lični pečat, učiniće da izgledate mnogo bolje na svom radnom mjestu. Izbjegavajte klasične boje poput crne ili teget i pustite mašti na volju.

Kombinovanje cipela i torbe

Ovaj trend odavno nije u modi. Sa druge strane, žene od stila često cijelu svoju odjevnu kombinaciju oblikuju prema svojim cipelama. To znači da slobodno, umesto braon ili crnih, odaberete koralne ili zelene cipele, pa da na osnovu njih birate gornje odevne predmete.

Mrežaste čarape

Postoji širok izbor dobrih i kvalitetnih hulahopki, da je nejasno zašto neke žene namjerno kupuju stvar koja izgleda vulgarno i teško se kombinuje. Pored toga, sve žene koje su ih makar jednom nosile, znaju koliko su neudobne i nepraktične.

Prekratka suknja

Kako smo naveli na samom početku, žene od stila znaju da se obuku prikladno za svaku priliku. To nikako ne znači da one nisu u stanju da istaknu svoj seksepil. Naprotiv, one koriste stilski mnogo kvalitetnije metode kako bi to uradile – dekolte, silueta, odgovarajući izrez…

Mini suknja, prije svega, ne izgleda naročito lepo na starijim osobama, a griješe i mnoge devojke kada ih nose u dnevnim kombinacijama. Duže suknje uvijek bolje ističu siluetu, deluju kvalitetnije i daju dozu elegancije.

Stvari sa logotipom

Logomanija je mikrotrend koji se već godinama provlači među influenserkama, ali imajte u vidu da su one vjerovatno i plaćene da bi tu garderobu nosile.

Generalno gledano, jedino što ta garderoba poručuje jeste: “vidi, imam novca da kupim ovo” i nikako ne predstavlja dobar ukus i stil.