Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Na Kovačima održan predizborni skup Stranke za BiH

Stranka za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) nastavila je večeras svoje predizborne aktivnosti skupom u Starom Gradu, Sarajevo. U multimedijalnoj sali Fonda Memorijala Kovači predstavljeni su nosioci listi Stranke za BiH za sva tri nivoa vlasti.
Prisutni simpatizeri i članovi SBiH-a minutom šutnje i učenjem Fatihe odali su počast najboljim sinovima koji su poginuli braneći Bosnu i Hercegovinu ukopanim u Memorijalnom centru Kovači, ali i svim šehidima koji su život dali u odbrani Bosne i Hercegovine.

Dobrodošlicu na skupu je poželio Imran Hodžić, predsjednik operativnog Općinskog izbornog štaba Stari Grad.
Prisutnima su se obratili prof .dr. Fatima Gavrankapetanović – Smailbegović i Maumer Bandić, kandidati za Skupštinu Kantona Sarajevo te Semir Efendić, predsjednik Stranke za BiH koji predvodi listu za Skupštinu Kantona Sarajevo. Govornici su bili i Almir Bečarević, koji je nosilac liste SBiH za Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH i prof. dr. Zlatko Hadžidedić, nosilac liste SBiH za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Sa Kovača je poručeno da borba za Bosnu i Hercegovinu ne prestaje. Zaključeno je da sudbina Bosne i Hercegovine zavisi jedino od nas samih i da u borbi za državu svih građana Stranka za BiH neće popustiti nikad.
Građanima i potencijalnim biračima s područja Općine Stari Grad predstavljen je i ekonomski program Stranke za BiH, ali i kandidati sa područja Kantona Sarajevo.