Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Faruk Selmanović: “Jako i sigurno ka opstanku i jačanju Bosne i Hercegovine”

Jučer u večernjim satima, građani su još jednom pokazali da se vraćaju iskonskim vrijednostima i identitetu artikulisanom kroz, sada je već jasno, jedinu državotvornu stranku, Stranku demokratske akcije.
Kandidat ove stranke za Skupštinu Kantona Sarajevo, Faruk Selmanović, referirao se na značaj podrške građana dolaskom u ovolikom broju. Kako kaže: “Ovim nam je jasno poručeno da su građani siti bahatosti i deklarativnih političkih priča, te neispunjenih obećanja drugih stranaka, koje su u proteklom mandatu pokazali vrlo malo ili čak ništa. Ohrabreni smo ovacijama i mnogobrojnom podrškom građana i sada smo sigurni više nego ikad da ćemo osvojiti više mandata nego što se to desilo prošlih izbora, te da ćemo sigurno imati i svog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH”, ističe Selmanović.
Na skupu smo svjedočili emocijama, kako građana, tako i kandidata i najavljenih planova, kako rekoše, koje će za razliku od drugih sigurno ispunjavati. Sigurno je da nema više niti vremena niti prostora za isprazne priče, već idemo samo jako i sigurno ka opstanku i jačanju Bosne i Hercegovine, potvrdio je Selmanović.