Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Saopćenje za javnost DNS-a

NEŠIĆ: TREĆI PUT JE JEDINSTVO, IZVESNOST I KRAJ RASPRAVAMA

“Reakcije ljudi širom Republike Srpske govore da se nalazimo pred velikim izazovima, ovog puta energetskim i ekonomskim”, rekao je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić dodajući da odgovor na taj izazov ne može dati politika ovakva kakvom je znamo i da je zato potreban Treći put.

“Politika u kojoj svako vodi računa prije svega o svom stranačkom interesu, ne može odgovoriti na pitanja od opšteg interesa. I kao što smo izazove rata preživjeli jer jedni druge nismo gledali kroz stranačke boje nego kroz zajedničku borbu da opstanemo i izgradimo Republiku Srpsku tako danas Treći put DNS-a kaže STOP politikanstvu i raspravama koje nas ne vode nikud”, ističe Nešić.

Predsjednik DNS kaže da nam danas, možda više nego ikada treba znanje, dobra namjera, iskreni motivi.

“Zato mi predlažemo da najumnijim ljudima ove zemlje damo značajniju ulogu. Da se dogovorimo da svaka majka četvoro djece prima nacionalnu platu, da napravimo društvo znanja i rezultata i zadržimo mladost koja nam odlazi, da povećamo boračke naknade za 40% jer sve dok tim ljudima ne obezbijedimo dostojanstvo Srpska neće sijati punim sjajem”, poručio je Nešić.

Izvor: FENA