Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Milion pregleda u 24 h: Na Netflix stiže ogromni filmski hit, trailer je dokaz

Ove jeseni na streaming platformu Netflix stiže film Luckiest Girl Alive, triler u kojem glavnu ulogu ima Mila Kunis. Jučer je objavljen trailer koji je dosad pregledan 1.3 miliona puta.

U filmu je riječ o spisateljici Ani FaNelli iz New Yorka, čiji se savršen život u velikom gradu krene raspadati kada je dokumentarac o istinitim zločinima prisili da se suoči sa svojom potresnom srednjoškolskom prošlošću.

“Njujorčanka oštrog jezika, koja, čini se, ima sve: traženo mjesto u sjajnom magazinu, ubojitu garderobu i vjenčanje iz snova. Ali kada je redatelj kriminalističkog dokumentarca pozove da ispriča svoju stranu šokantnog događaja koji se dogodio dok je bila tinejdžerka u prestižnoj školi Brentley, Ani je prisiljena suočiti se s mračnom istinom koja prijeti razotkriti njezin pomno osmišljen život”, glasi opis filma.

Film snimljen po najprodavanijem romanu 2015. godine
Film je nastao prema istoimenom romanu autorice Jessice Knoll, koji je uvršten u jedan od najprodavanijih romana 2015. godine.

Uz Milu Kunis, u filmu glume i Connie Britton, Justine Lupe, Finn Wittrock i Scoot McNairy. Redatelj je Scoot McNairy, koji je zaslužan za Sluškinjine priče. Film na Netflix stiže 7. listopada.

Netflix niže hitove
Ove godine Netflix je objavio niz filmova koji su postigli veliki uspjeh. Jedan od njih je The Gray Man, uz kojeg su gledatelji do kraja srpnja proveli 88.5 milijuna sati. Osim na globalnoj razini, The Gray Man bio je najgledaniji i u Hrvatskoj. Riječ je o najskupljem Netflixovom filmu u povijesti, a u akcijskom trileru vide se i ljepote hrvatske obale. U film je uloženo mnogo novca te u njemu glume brojne zvijezde.

Uspjeh je doživjela i komedija Day Shift, uz koju su gledatelji do kraja kolovoza proveli više od 64 milijuna sati u svega nekoliko dana. Junaci ove komedije su Jamie Foxx i reper Snoop Dog. Riječ je o akcijskoj komediji u režiji J. J. Perryja, sa scenarijem Tylera Ticea i Shaya Hattena. Perryju je ovo debitantski film.

Film Hustle ostvario je 84.5 milijuna sati gledanja u svega nekoliko dana i automatski postao hit na Netflixu. Riječ je o sportskoj priči i pravoj poslastici za ljubitelje košarke. Pruža uvid u ono što se događa iza kulisa NBA lige, a glavnu ulogu ima Adam Sandler.

Izvor: Index.hr