Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Na Netflix stiže film s Jennifer Lopez u ulozi u kakvoj je nikada nismo vidjeli

Nova ulogamuzičke zvijezde drastično odstupa od likova iz romantičnih komedija u kojima smo je godinama gledali.

Na Netflix uskoro dolazi akcijska drama “The Mother” s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, a popularni streaming servis objavio je prvi teaser trailer. Jennifer u filmu glumi plaćenog ubicu koja od opasnih muškaraca želi spasiti svoju kćer, koju je godinama ranije dala na usvajanje.

Kao što vidimo u teaseru, Lopezin lik živi tihim životom i skriva se od javnosti među snježnim planinama, no ubrzo se njen život mijenja kada shvati da niko ne može zaštititi njenu kćer, koju glumi Lucy Paez, osim nje. U filmu uz Lopez i Paez glume Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Paul Raci i Gael Garcia Bernal.

Hardwick tumači agenta FBI-a, Raci je utjelovio majčinog saveznika, a Fiennes i Bernal glumit će zle muškarce.

Veliko je osvježenje pop zvijezdu gledati u ovakvoj ulozi kojom se malo odmakla od romantičnih komedija koje skuplja već godinama. No, Lopez je glumila i u nizu trilera i krimića poput “Hustlers” iz 2019. ili “Enough” iz 2002. u kojem je utjelovila zlostavljanu suprugu koja je naučila uzvratiti.

Inače, “The Mother” je Lopezin prvi veliki film za Netflix, ali ne i jedini projekt. Njezina prva suradnja s Netflixom, dokumentarni film o retrospektivi karijere pod nazivom “Halftime”, premijerno je prikazan na Netflixu u junu 2022.

“Uzbuđena sam što mogu najaviti svoje novo partnerstvo s Netflixom. Elaine, Benny i ja vjerujemo da nema boljeg doma za nas od napredne tvrtke za stvaranje sadržaja koja nastoji prkositi konvencionalnoj mudrosti i izravno plasirati na tržište milionima diljem svijeta koji umjetnost i zabavu više ne gledaju s granicama i ograničenja prošlosti” rekla je Lopez u izjavi za Variety u junu.

Izvor: Gloria