Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Modni stručnjak otkriva: Tri greške u oblačenju zbog kojih sitne žene izgledaju još manje

Izbjegavajte ih.

Kada je oblačenje u pitanju, postoje drugačija pravila za niske i visoke žene.

Ono u čemu visoke žene izgledaju dobro, niske će možda činiti još sitnijim i debljim, te treba da obratite pažnju na svoj izbor garderobe.

Prema modnom stručnjaku iz Njujorka, Či Li, koja dijeli modne savete na društvenim mrežama, ne samo da pogrešan odabir garderobe može da doda godine i kilograme izgledu, već može da učini da izgledate još niže.

  1. Kapri pantalone

Na njenoj listi našle su se kapri pantalone, i iako ih mnoge žene obožavaju, one niže bi trebalo da odustanu od ovog stila.

– One čine da izgledate deset godina starije i noge će izgledati kraće. Prebacite se na pantalone pune dužine, izgledaju moderno i šik, a takođe ih je mnogo lakše oblikovati – savetuje Či.

  1. Haljine bez oblika

Iako nema sumnje da je ovaj odjevni predmet savršen ako tražite udobnost, Či nije njihova velika obožavateljka. Istakla je kako bezoblična haljina nije laskav izbor jer dodaje godine, ali i koji kilogram viška.

– Bez obzira koliko imate godina, definisanje struka čini da odmah izgledate bolje.

  1. Naglašeni printovi

Oni su uvijek u modi, ali ako vam je ormar pun jakih, naglašenih printova, vrijeme je da se uputite u šoping i zgrabite nove odjevne komade.

Zaista izgledaju napadno i jako ih je teško nositi za ženu bilo koje dobi. Ako stvarno volite printove, odaberite nešto suptilnije jer će oni istaći vas, umjesto odjeće – predlaže ona.

Izvor: Pink.rs