Uvijek sigurne i provjerene informacije!

Zdravko Čolić nakon četiri godine najavio veliki koncert u Areni Zagreb

Regionalna pjevačka zvijezda Zdravko Čolić 26. decembra vraća se pred zagrebačku publiku, na isto ono mjesto gdje su se prije četiri godine, nakon trosatnog koncerta, i rastali – Arenu Zagreb.

Ovoga puta sa sobom dovodi čak 50 muzičara, instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. Bit će to prilika da Zagrepčani, nakon banjalučke premijere koncertnog programa sa simfonijskim orkestrom, uživaju u posebno odabranom repertoaru i aranžmanima koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Zdravko Čolić nakon četiri godine najavio veliki koncert u Areni Zagreb
Uz neke od najljepših i najvećih ljubavnih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput Ti si mi u krvi, Produži dalje, Gori vatra, Ljubav je samo riječ, Noć mi te duguje te Svadbarskim sokakom, Zagrepčani i njihovi gosti polako će se pripremiti za ispraćanje ove godine na ovom koncertu.
Tokom bogate i zavidne karijere, koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima na Balkanu, ali se tek nedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar.
Zdravko Čolić nakon četiri godine najavio veliki koncert u Areni Zagreb
S obzirom na formu koncerta, Arena Zagreb će specijalno za ovu prigodu biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će sam kapacitet dvorane biti ponešto smanjen.
Posjetitelje očekuje koncert po svemu drugačiji od do sada viđenoga, no ipak jedno ostaje isto – Čolićev upečatljivi vokal, zarazna energija te posebna povezanost s publikom.

Izvor: Index.hr