Uvijek sigurne i provjerene informacije!

McGregor se vraća i mijenja kategoriju: Poznat je protivnik, hoće li se vratiti i Khabib?

Conor McGregor vratit će se u oktagon. Posljednja borba i pobjeda – nakon, u tom trenutku, 15 mjeseci izbivanja – stigla je u januaru protiv Donalda Cerronea, kojeg je McGregor brzo završio.

Nedugo nakon toga Irac je otišao u mirovinu, a video koji je objavio na društvenim mrežama pokazuje da se priprema za novu borbu.

McGregor se s Cerroneom borio u velter kategoriji, a u videu je potvrdio da će se ponovno spustiti u laku kategoriju – onu koju je upravo kao neporaženi prvak napustio Khabib Nurmagomedov.

McGregorov protivnik trebao bi biti Dustin Poirirer. McGregor ga je već nokautirao u perolakoj kategoriji 2014. u svojoj trećoj UFC borbi karijere.

“Vjerujem da smo sve dogovorili i da je borba sigurna”, kratko je prokomentirao Dana White. Borba McGregora i Poiriera trebala bi se održati u januaru.

Međutim, pojas prvaka, po svemu sudeći, neće biti u igri. White se nada da će se Khabib Nurmagomedov ipak vratiti, pa ne želi još osloboditi pojas prvaka.

Podsjetimo, Khabib se iznenada umirovio nakon pobjede protiv Justina Gaethjea.

“Khabib je bio vrlo emotivan nakon te borbe. Puno toga mu se događalo, prihvatio je borbu nakon očeve smrti. Ne mogu reći da sam potpuno siguran da će se vratiti, ali imam jako dobar osjećaj”, rekao je Dana White ESPN-u.

Posljednji McGregorov okršaj u lakoj kategoriji bio je upravo protiv Khabiba. Khabib je tada slavio i osvojio naslov.